Mediavahti mullo.net

11Tam/101

Biohitin syöpälääke

"Biohit kehitti syöpää torjuvan lääkkeen" - YLE

"Biohitiltä tuote syövän torjuntaan" - Nelonen

"Suomalaisfirma kehitti lääkkeen syövän torjuntaan" - Kauppalehti

"Suomalaisyhtiö keksi syöpäainetta torjuvan kapselin" - Taloussanomat

"Biohitin osake nousi 160% - yhdessä päivässä" - Kauppalehti

Josko sitten katsottaisiin, mitä on oikeasti keksitty tai kehitetty:

"Asetaldehydi on riskitekijä maha- ja ruokatorvisyövän syntyyn."

"Ruoansulatuskanavan omat mikrobit tuottavat suussa ja hapottomassa mahassa alkoholista ja sokereista asetaldehydiä. Lisäksi monet ravintoaineet ja alkoholipitoiset juomat sisältävät jo sinällään riskirajan ylittäviä pitoisuuksia karsinogeenistä asetaldehydiä."

"Acetium-kapseli otetaan aterioiden yhteydessä. Kapselissa oleva L-kysteiini leviää mahalaukkuun hitaasti ja tasaisesti. Näin ollen L-kysteiini sitoutuu tehokkaasti asetaldehydimolekyyliin ja poistaa sen haitallisen vaikutuksen."

http://www.taloussanomat.fi/tiedote/1/201001110930

Pikainen googletus kuitenkin paljastaa, että L-kysteiini vaikutuksineen ei ole mikään uusi juttu. L-kysteiinituotteita on tälläkin hetkellä saatavilla luontaistuotteita ja ravintolisiä myyvissä kaupoissa. Sen lisäksi L-kysteiiniä saa myös ruuasta. Hämäräksi tosin jää, onko L-kysteiini luonnollisessa olomuodossaan verrattavissa lääkevalmisteeseen.

Oikeastaan tämä sama uutinen julkaistiin jo muutama vuosi takaperin:

"Kansainvälisessä suusyöpäkongressissa Italiassa lanseerattiin markkinoille kysteiinipurukumi, joka perustuu Helsingin yliopiston ja HYKS:n tutkijoiden kehittämään valmisteeseen. Kysteiinillä pyritään ehkäisemään yläruuansulatuskanavan syöpiä."

"Salaspuron ja Marvolan menetelmä on patentoitu maailmanlaajuisesti. Patentit omistaa suomalainen yritys Biohit Oyj.

Purukumin lisäksi kehitteillä on myös muita kysteiinivalmisteita, joiden avulla asetaldehydi pystyttäisiin eliminoimaan suun lisäksi myös muualla ruoansulatuskanavassa."

http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2006/05/446598

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. Acetiumin sisältämä L-kysteiini on rakeistettu lääketeollisuudessakin käytettyjen lisäaineiden avulla. Tämän ansiosta se on ainoa tuote, josta L-kysteiini vapautuu mahalaukussa säädellyllä nopeudella ja sitoo asetaldehydiä paikallisesti. Tämä teknologia on patentoitu.

    http://www.biohithealthcare.com/fi/resource/files/media/articles/diagnostics/other/5info-pack-acetium-11-01-2010-eng.pdf

    http://www.biohithealthcare.com/fi/tuotteet/asetaldehydia-sitovat-tuotteet/products/13/acetium


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia