Mediavahti mullo.net

19Jou/090

Bileet

"Poliisi lopetti nuorten juhlat Tampereella ennen kuin ne ehtivät alkaakaan perjantaina alkuillasta. Vuolteenkadulla sijaitsevalla saunalla piti jäljestää alkoholipitoiset kemut."

"Poliisista kerrotaan Aamulehdelle, että perjantaisten bileiden järjestäjinä toimivat 14- ja 17 -vuotiaat nuoret. 17-vuotias saa sakot alkoholin hallussapidosta."

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/165002.shtml

Noin nuoret ovat varmasti vastuuntuntoisia järjestäjiä. Käytännössä tässä on kyse mistä tahansa tavallisista kotibileistä, sijainti vain on eri.

"Paikalla oli ratsauksen aikaan kello 17 maissa järjestäjien lisäksi 10 vierasta sisällä ja 20 ulkona. Kuultavaksi joutui viisi nuorta."

"Alkuperäisten tietojen mukaan kemuihin olisi myyty ennakkoon 400-500 lippua. Se ei pidä paikkaansa, vaan poliisista kerrotaan Aamulehdelle lippuja myydyn 60."

Mitenköhän myytyjen lippujen määrä on varmistettu, kysymällä järjestäjiltä? Jos huhuihin on uskomista, nämä olivat "Pyssy Popping Partyt", jotka jokin aika sitten herättivät nimellään liikaa ei toivottua huomiota, minkä jälkeen nimi kai vaihdettiin. Joka tapauksessa vastaavia bileitä on ilmeisesti järjestetty jo useamman kerran.

Muokkaus: usein huhujen kanssa käy juuri näin...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/165086.shtml

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/80337-poliisi-lyttaa-huhun-"Pussy"-bileista

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia