Mediavahti mullo.net

13Jou/091

”Pankkilakko ei ole näkynyt pankkiautomaateilla”

"Otto-käteisautomaateista on nostettu huomenna alkavasta pankkilakosta huolimatta vain hieman enemmän rahaa kuin tavallisena viikonloppuna. Automaattien vakuutetaan toimivan normaalisti myös kolme päivää kestävän lakon aikana. Automaatteja täytettiin poikkeuksellisesti myös eilen lauantaina."

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/12/pankkilakko_ei_ole_nakynyt_pankkiautomaateilla_1269663.html

"Setelien hamstraamiseen ei kuitenkaan ole syytä ryhtyä, sillä automaatit tyhjenevät ja rahat voidaan varastaa."

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/164040.shtml

Jotenkin uskaltaisin väittää, että mikäli tällaisilla uutisilla yleensä on jotain vaikutusta kansan käyttäytymiseen, vaikutus on suosituksista riippumatta todennäköisemmin se, että nimenomaan käydään hamstraamassa rahaa automaateista.

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. Ei järkevät ihmiset tietenkään. He kun ajattelevat, että ne on ne muut jotka panikoivat ja tyhjentävät automaatit, ja sitten järkevälle jää enää mitään – ja sitten järkevät käy tyhjäämässä automaatit.

    Talousuutiset julisti jo perjantaina, että ”Osa pankkiautomaateista on jo tyhjänä”. Aika lailla päinvastaista kuin mitä Yle toitottaa. Minua ei varsinaisesti kiinnosta kumpi valehtelee, minua kiinnostaa vain että näin tehdään ja ilmeisen surutta ja välittämättä päivänselvästä kiinnijäämisestä.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia