Mediavahti mullo.net

18Mar/090

”Wallin sanoo maksaneensa sitä vuokraa, mitä on pyydetty”

"Keskiviikon Hufvudstadsbladet kirjoitti, että Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö on vuokrannut asuntojaan selvästi markkinahintoja halvemmalla muun muassa Wallinille.

Säätiön asunnoissa on asunut lehden mukaan alehinnalla kulttuurivaikuttajia, toimittajia ja poliitikkoja; Wallinin lisäksi RKP:n valtiosihteeri Marcus Rantala.

Gyllenbergin säätiön tulisi sääntöjensä mukaan tukea lääketieteellistä tutkimusta ja steinerpedagogiikkaa. Patentti- ja rekisterihallitus vaatii nyt säätiöltä selvitystä vuokrista. Lehden laskelmien mukaan säätiö on menettänyt vuosittain noin 770000 euroa pitämällä vuokria alhaisina."

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=16129

Eihän siinä välttämättä ole mitään väärää, että poliitikkokin tahtoo itselleen mahdollisimman halvan kämpän ja sattuu päätymään jonkin satunnaisen säätiön omistamaan kiinteistöön.

"Asuntojonossa on Westerbackin mukaan koko ajan 300–400 ihmistä, vaikka säätiö ei huoneistojaan juuri mainosta – suuri vuokraisäntä tunnetaan piireissä muutenkin."

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Säätiövalvoja+kiinnostui+Gyllenbergin+vuokrista/1135250856660

Mahtoiko Wallin kuitenkaan oikeasti jonottaa asuntoonsa? Asuntojonosta puhuminen ei vielä tarkoita sitä, että uudet asukkaat valittaisiin aina jonotusjärjestyksen mukaan. Mahdolliset etuilutkin jäävät vain etuilijan ja vuokranantajan tietoon.

"Stefan Wallin ei halua kertoa, paljonko hän maksaa vuokraa 35 neliön yksiöstään.

"Se on yksityisasia, menee yksityisyyden piikkiin. En minä sinultakaan kysy sinun vuokraasi", hän sanoi STT:lle."

Ministeri itsekin varmasti ymmärtää, että vastaamatta jättäminen ei anna järin rehellistä kuvaa. Voiko tämän perusteella sitten päätellä, että vuokran paljastaminen olisi ollut hänelle vielä paljon vahingollisempaa?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia