Mediavahti mullo.net

6Mar/091

”Pedofiilien nimet julki netissä myös Suomessa?”

"Oikeusministeriön työryhmä ottaa keskusteluun nettirekisterit, josta kansalaiset voisivat katsoa vankilasta vapautuvien pedofiilien asuinpaikat. Esimerkiksi Yhdysvalloissa vankiloista vapautuvien pedofiilien nimet julkaistaan internetissä.

- Se on ajatuksena miettimisen arvoinen. Törmäämme työryhmässämme varmasti tähän kysymykseen ja siihen, miten se sopisi kotimaiseen lainsäädäntöön, oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos Janne Kanerva arvioi."

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/pedofiilien-nimet-julki-netissa-myos-suomessa/160093

Pedofiili on sana, joka herättää nykyään ihan suhteetonta hysteriaa ja lynkkausmielialaa. Kun kyseessä on tarpeeksi ikävä ja tulehtunut asia, kukaan ei oikein haluaisi vastustaa ehdotettuja toimenpiteitä, vaikka niissä olisi miten isoja epäkohtia. Niin päädytään tekemään pikaratkaisuja, jotka pahimmillaan aiheuttavat ainoastaan lisää ongelmia. Lapsipornoestojen kanssa mentiin jo kertaalleen pahasti metsään. Suuri vaara on, että samalla linjalla jatketaan nytkin, vaikka muualla maailmassa on jo nähty, ettei tuollaisella rekisterillä saavuteta juurikaan mitään positiivista.

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. Kieltämättä asiassa hosutaan ja hutkitaan, eikä lapsi ole tänä päivänäkään mikään ”oikea henkilö” jolle kuuluisi perustuslaillisia oikeuksia.

    Mutta pedofiili tekee yhteiskunnalle paljon enemmän tuhoa kuin minkä arvoinen hän itse on. Keskustelulla löytyy toimiviakin ratkaisuja, joten yrityksiä ei saisi tyrmätä kuten maahanmuuttokriitiikkiä on tyrmätty automatiarasismilla. Pitää vain rohkeasti osata sanoa, että ”hei, minulla on parempi ehdotus”. Tietenkin perustelut olisivat kivat.

    Vaino voi ajaa pedofiilit maan alle, mutta on sekin parempi vaihtoehto kuin että heidän annettaisiin toimia vapaasti (jos sallinette perisuomalaisen ääripäästä toiseen -hyppelyni). Lasta tärkeämpää aikuista ei ole olemassakaan.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia