Mediavahti mullo.net

3Mar/090

”Juonikkaat maantierosvot yrittivät ryöstää Maria Guzenina-Richardsonin”

Pyrin yleensä jättämään roskalehtien otsikot vähemmälle huomiolle, mutta tämä huvitti melkoisesti:

"- Moottoritiellä auton kyljestä kuului yllättäen kova tömähdys. Miltei heti sen jälkeen hyväkuntoisella Mersulla ohituskaistaa ajaneesta autosta alettiin huitoa hätääntynein ilmein pysähtymismerkkiä.

Mersussa huitonut porukka pysähtyi Guzenina-Richardsonin seurueen auton eteen ja lähestyi hänen seuruettaan avuliaan näköisenä.

- Seurueemme kuski nousi ulos tarkistamaan tilannetta. Mersumiehistä toinen alkoi tutkia automme alapohjaa kiivaasti espanjaa puhuen. Kuskimme ohjattiin pelkääjän puolelle tutkimaan tilannetta.

- Hänen ovensa jäi auki ja kun auton vasemmalle puolelle rakennettu hässäkkä oli saanut kaikkien huomion, toinen hepuista työntyi kuskin puoleisesta ovesta sisään ja tarttui jalkojeni välissä olleeseen käsilaukkuuni, Guzenina-Richardson kertoo."

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1748731

Jutussa olisi ehkä kannattanut mainita, että kyseinen "juonikas" ryöstötapa on mainittu lähes jokaisella matkailusivustolla ja -keskustelupalstalla yhtenä niistä riskeistä, joista Espanjan suurissa kaupungeissa matkaavan kannattaa olla tietoinen. Ilmeisesti Maria ei kuitenkaan ehdi matkaoppaita lukemaan.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia