Mediavahti mullo.net

29Syy/090

Lautakasa ja kirjahylly

Nyt Matti Vanhanen pääsi vuorostaan julkisuuden polttopisteeseen. On huvittavaa, miten tällaisille suurta hälyä nostattaville jutuille valikoituu usein jokin hyvin konkreettinen tunnusmerkki, jonka kautta tapaukseen viitataan vielä tulevaisuudessakin. Kumpi mahtaa tässä tapauksessa voittaa, lautakasa vai kirjahylly?

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/talous/paivan-kuva-tassako-matti-vanhasen-kuulu-kirjahylly

Jos loputon vaalirahoitussuo jo kyllästyttää, seuraavanlaisten otsikkoavainsanojen avulla löydät taatusti kevyttä ja turhanpäiväistä mediatarjontaa aivojen lepuuttamiseksi: huh, vau, wow, oho, ohhoh, hups, katso. Jos otsikko lisäksi päättyy huutomerkkiin, olet todennäköisesti löytänyt ehtaa tavaraa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia