Mediavahti mullo.net

15Syy/090

Kiesin uusi tuleminen

Kuinka usein näit tai kuulit - ennen tätä lähes tyhjästä pyöräistyä Kiesi-jupakkaa - autoja nimitettävän kieseiksi? Näin esimerkiksi leikittelee viihdeuutisotsikossaan MTV3:

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/954697?audi

Parilla ensimmäisellä kerralla tuo lähes itsestään syntynyt nokkeluus oli vielä hauska, mutta nyt alkaa riittää. Kiesi kuulostaa pian jo hokemalta, jollaisia omaksutaan huonoista sketsisarjoista tai BB:stä. Uutisen lopussakin pitää jostain syystä vielä kertaalleen selittää tämä kiesiasia, ikään kuin olisi kovin tärkeää saattaa se tynnyrissä eläneidenkin tietoisuuteen. Vai yrittääkö toimittaja ainoastaan varmistaa, että puupäisinkin varmasti tajuaa hänen nerokkaan otsikkonsa?

"Suomessa Audi sai kyseenalaista mainetta, kun saksalaismerkin myyntijohtaja Esko Kiesi vertasi autoa ja naista toisiinsa lehtihaastattelussa. Kiesin lausunnoista nousi kohu, jonka seurauksena myyntijohtaja irtisanoutui tehtävästään."

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia