Mediavahti mullo.net

11Syy/090

Uusi blogi

Näin syntyi uusi piskuinen blogi joukkoon suureen. Oikeastaan minusta piti ensin tulla Mediakriitikko, mutta joku oli ehtinyt sen tittelin jo itselleen varata. Kakkosvaihtoehtona oli ylevältä kalskahtava Mediavalvoja, mutta hiukan lyhyempi Mediavahti tuntui lopulta parhaalta vaihtoehdolta sanan merkitystä ajatellen. Tällä blogilla ei sitten ole mitään kytköksiä jostain muualta mahdollisesti löytyvään mediavahteiluun.

Blogin ulkoasuun en ole vielä aivan tyytyväinen, mutta tällä mennään, kunnes keksitään jotain parempaa. Fonttikokoja pitänee ainakin vähän miettiä. Sivuleiskakin hajoaa tietyissä tilanteissa. WordPress ei ole aivan niin mainio alusta, kuin olisi kehujen perusteella saattanut odottaa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia